DSC_0796

Solution for your garden

Rådgivning

Jag kommer hem till dig och vi går omkring i din trädgård medan du berättar om dina tankar, visioner och drömmar.

Har du en gammal trädgård och vill ha allmän hjälp med att sort-bestämma växter eller veta vad som har hänt med andra som inte ser ut att må bra. Då kan jag var ett bollplank för alla de frågor och funderingar du har. Jag går in ytligt om trädgårdens olika platser så att vi tillsammans hamnar rätt. Vid en helt ny trädgård är behoven förstås annorlunda. Då behöver man stora riktlinjer för att veta mera om hur och var man ska börja.

Rådgivningen tar ca 1,5 timme och priset för det är 2 000 kr exkl moms. Ni får en sammanställning på mail eller per post om det vi pratade om. Utifrån sammanställningen går vi vidare med de frågor som dyker upp.

Form

Du har ett behov av att jag hjälper dig med något specifikt område, en rabatt eller alternativt en hel trädgård på ett djupare plan, en ny trädgård eller en gammal trädgård. Du vill ha skisser, växtlistor och kanske en skötselplan eller så behöver du en projektering på hela trädgården, där jag delger mitt kontaktnät och hjälper till med att hålla i det hela. Hör av dig till mig för prisuppgift.

Något helt annat

Du kanske bara vill ha en skötselplan på något ny-planterat eller något som funnits länge. Eller så syns vi på en handelsträdgård och jag är med och hjälper dig i dina inköp. Inspiration eller nytänkande helt utan gränser, för att skapa något nytt eller bara komma ur gamla hjulspår. Det är din fantasi som sätter gränsen och jag hjälper till för att du ska få ett bra resultat. Priset är 600kr exkl moms för första timmen och därefter 500kr exkl moms i timmen.