Processed with VSCO with a5 preset

City Flower Farm

Jag kan inte låta bli att falla för den dröm om att ha en trädgård full av blommor mitt i stan, vem kan liksom motstå. Vi grävde upp halva vår tomt och anlade långa rabatter, frökataloger gicks igenom och varenda blogg om flowerfarms lästes. Och mitt under den kalla vintern svajade luktärterna höga nere i vår källare tillsammans med spirande rosenskäror, det här var början på vår city-flowerfarm. Vi tror på ett hållbart odlande, med en försiktighet i hur vi brukar jorden och driver vårt företag framåt. Det här märks på olika sätt när du är i kontakt med oss.

Om du ska gifta dig, ha en fest eller bara vill skämma bort dig själv då erbjuder vi buketter och buntar av olika slag. Vi säljer blommorna direkt ifrån plockning och behöver därför lite framförhållning. Är du intresserad som privatperson eller företag se Instagram, Facebook eller hör av dig till oss på mail eller telefon!

Processed with VSCO with a5 preset

Blom-abonnemang

Under min blomsäsong, som är väderberoende, men den sträcker sig från maj och börjar då med lökväxter för att sen bli luktärter och klint i juni, till rosenskäror, lejongap i juli augusti och för att sen sluta på topp med dahlior i september-oktober.

Starta din prenumeration genom att mejla mig! Välj sedan om du vill prenumerera på blommor, varje- eller varannan vecka.

2. Vackra blomster levereras hem till din dörr eller hämtas på Solbackevägen 1 under torsdagen, tid enligt överenskommelse.

ENKEL – 150:-, hämtas på Solbackevägen, ingen leverans.

VARDAGSLYX – 200:-, hämtas på Solbackevägen
280:- levereras till din dörr

MERA VARDAGSLYX – 270:-, hämtas på Solbackevägen
350:- levereras till din dörr

3. Bli inspirerad av blommorna och välj själv hur du vill presentera blommorna i ditt hem – i en eller flera vaser. Du bestämmer!

Prenumera helt utan bindningstid, vill du hoppa över en vecka så meddelar du mig det två dagar innan.

Är du intresserad så hör av dig till mig!

DSC_0097

Företagslösningar

Har du ett företag som vill ha något närproducerat och ljuvligt på er disk eller på era bord så kör vi även ut buketter och buntar varje vecka och då såklart med vår packcykel! Har du något annat förslag eller nån annan ide så hör av dig till oss så ser vi till komma på nån bra lösning!