B L O M S T E R O D L I N G

Jag kan inte låta bli att falla för den dröm om att ha en trädgård full av blommor mitt i stan, vem kan liksom motstå. Mitt under den kalla vintern svajade luktärterna höga nere i vår källare tillsammans med spirande rosenskåror.  Vi tror på ett hållbart odlande, med en försiktighet i hur vi brukar jorden och driver vårt företag framåt. Det här märks på olika sätt när du är i kontakt med oss.

Om du ska gifta dig, ha en fest eller bara vill skämma bort dig själv då erbjuder vi buketter och buntar av olika slag. Vi säljer blommorna direkt ifrån plockning och behöver därför lite framförhållning. Är du intresserad som privatperson eller företag se Instagram, Facebook eller hör av dig till oss på mail eller telefon!

B L O M A B O N N E M A N G

Under min blomsäsong, som är väderberoende, men den sträcker sig från maj och börjar då med lökväxter för att sen bli luktärter och klint i juni, till rosenskäror, lejongap i juli augusti och för att sen sluta på topp med dahlior i september-oktober.

Starta din prenumeration genom att mejla mig! Välj sedan om du vill prenumerera på blommor, varje- eller varannan vecka.

Vackra blomster levereras hem till din dörr eller hämtas på Solbackevägen 1 under torsdagen, tid enligt överenskommelse.

Nya priser för blomsäsong 2018 kommer!

 

ENKEL – 150:-, hämtas på Solbackevägen, ingen leverans.

VARDAGSLYX – 200:-, hämtas på Solbackevägen
280:- levereras till din dörr

MERA VARDAGSLYX – 270:-, hämtas på Solbackevägen
350:- levereras till din dörr

Bli inspirerad av blommorna och välj själv hur du vill presentera blommorna i ditt hem – i en eller flera vaser. Du bestämmer!

Prenumera helt utan bindningstid, vill du hoppa över en vecka så meddelar du mig det två dagar innan.

Är du intresserad så hör av dig till mig!

Processed with VSCO with a5 preset

R Å D G I V N I N G

Jag kommer hem till dig och vi går omkring i din trädgård medan du berättar om dina tankar, visioner och drömmar.

Har du en gammal trädgård och vill ha allmän hjälp med att sort-bestämma växter eller veta vad som har hänt med andra som inte ser ut att må bra. Då kan jag var ett bollplank för alla de frågor och funderingar du har. Jag går in ytligt om trädgårdens olika platser så att vi tillsammans hamnar rätt. Vid en helt ny trädgård är behoven förstås annorlunda. Då behöver man stora riktlinjer för att veta mera om hur och var man ska börja. Här har jag lie olika lösningar.

Steg Ett. Enkel muntlig rådgivningen i er trädgård. Från 2 800 kronor inkl moms.

Steg Två. Rådgivning och rundvandring i er trädgård, där vi tar fram ett designförslag och ett skissförslag på plats. Kompletterande text, växtförslag och en enkel muntlig presentation av förslaget. Från 7 200 kronor inkl moms.

F O R M

Du kanske bara vill ha en skötselplan på något ny-planterat eller något som funnits länge.  Inspiration eller nytänkande helt utan gränser, för att skapa något nytt eller bara komma ur gamla hjulspår. Priset är 820 kronor inkl moms per timme.

Processed with VSCO with a5 preset

WORKSHOPS

 

TID – Allt i från nån timme till hela dagar

VART – I vår studio, alt någon annanstans

NÄR – Hör av dig till mig på mail eller telefon om du har en ide. Följ mig annars på instagram där jag heter paulina.velobloom eller på Facebook där vi heter Velobloom för mer information.

IMG_0589

OM MIG

Efter några år av arbetande på handelsträdgård så bestämde jag mig för att slå samman min kärlek för trädgård, odlandet av blommor samt design och startade då VELOBLOOM tillsammans med min man Johan. VELOBLOOM är en liten studio där jag bland annat jobbar med att hjälpa dig att förverkliga tankar som du har har om din trädgård. Vi håller även i gatherings och workshops som i möjligaste mån försöker använda växter i säsong, närodlat och såklart växter odlade i min city-flowerfarm.

Så ta gärna kontakt med mig om du har en idé, en fråga, ett förslag eller ett samarbetsprojekt! Maila mig på paulina@velobloom.com.

 

 

..